De ce noi ?

Gândirea sistemică

Provocările apar sub formă de probleme, decizii de luat sau acțiuni de făcut. Metoda de a rezolva aceste provocări este determinată de manieră în care ne gândim la aceste probleme. De cele mai multe ori, acțiunilesau deciziile greșite sunt determinate de o abordare incompletă, de aspecte la care nu ne-am gândit, sau aspecte cărora nu le mai dăm importantă pentru că s-au întâmplat într-un anume fel dintotdeauna. Pentru rezoluții eficiente e nevoie de un proces corect de gândire asociat. Pentru a face asta e bine că gândirea să fie tratată că un proces.

Procesele eficiente repetabile sunt cele care vă asigură succesul. Calitatea care va asigura succesul pe termen lung este capacitatea acestor procese de a fi flexibile și a se adapta la schimbări. Procesele nu sunt doar mecanice sau ce documentăm pe hârtie pentru o anumită certificare de calitate. Procese sunt și cele de gândire de la nivel managerial și executiv ca și cele comportamentale asociate. Acestea sunt cu atât mai importante cu cât dau afacerii voastre repetabilitate, siguranță și adaptarea continuă la contextul în schimbare.

COMPETENȚELE NOASTRE

HIPOGENIQ
Consulting oferă

Obiectivele strategice ale afacerii trebuie să fie factorii care orientează selectarea zonelor operaționale și a proceselor pe care organizația trebuie să le îmbunătățească și să le exceleze. La HIPOGENIQ Consulting, definim Excelența Operațională ca fiind: “Crearea unei poziții de avantaj competitiv pentru organizație pe piețele țintă, concentrându-se asupra activităților operaționale în care aceasta poate depăși concurența”.

Pentru a merita efortul implementarii, excelența operațională trebuie să contribuie la dezvoltarea capacităților puternice în Strategie și Leadership – concentrată pe a face lucrurile potrivite, iar pe Execuție/Operational – să facă lucrurile bine.

Analiză de business

Cadrul analizei de business este o structură reală şi/sau conceptuală care include folosirea unui ansamblu de cunoștinţe, tehnici practice şi concepte demonstrate, cu scopul de a descoperi rapid, de a analiza critic şi de a capta cu precizie cerinţele de business

Detalii

Analiză și optimizare de proces

Prin implementarea unor îmbunătățiri de proces integrate, eficiente și flexibile clienții HIPOGENIQ Consulting se vor putea adapta rapid la schimbările pieței, vor putea reduce întârzierile și îmbunătăți satisfacția clienților.

Detalii

Analiză si interpretare de date

Părintele gândirii manageriale moderne – Peter Drucker spunea “If you can’t measure it, you can’t improve it”. Gândește-te la afacerea ta în termeni de cifre. De exemplu cifra de afaceri, numărul de clienți noi, numărul de reclamații, etc…

Detalii

Managementul schimbării

Abordarea HIPOGENIQ Consulting în 4 pași pentru a vă ajuta să atingeți eficiența și performanța operațională culminează cu implementarea schimbărilor în organizație. Aceste schimbări pot acoperi structura organizațională,

Detalii