HIPPO

Sunt constient de puterea mea si de calitatile incontestabile ascunse de un character deosebit.

In ciuda aspectului meu greoi, alerg in ajutorul clientilor mai repede decat orice alta persoana. Sunt foarte rezistent la efort si pot sa consum problemele voastre timp de ore intregi, pan ava scap de ele. Doar rinocerii si elefantii pot sa imi faca concurenta. Este foarte adevarat ca ma manifest cateodata agresiv, dar numai atunci cand observ probleme majora de comunicare si lipsa de deschidere. Colaborarea este importanata pentru mine.

Educație

Cel mai bine stiu sa stau in apa sa-mi protejez pielea fina cu ulei, dar ies ori de cate ori e nevoie sa-mi protejez clientii.

Stiu foarte bine sa folosesc mediul natural pentru protectie si dorm foarte bine sub apa.

Am fost educat vegetarian.

Mi-am setat ca obiectiv sa invat sa inot.

COMPETENȚELE NOASTRE

HIPOGENIQ
Consulting oferă

Obiectivele strategice ale afacerii trebuie să fie factorii care orientează selectarea zonelor operaționale și a proceselor pe care organizația trebuie să le îmbunătățească și să le exceleze. La HIPOGENIQ Consulting, definim Excelența Operațională ca fiind: “Crearea unei poziții de avantaj competitiv pentru organizație pe piețele țintă, concentrându-se asupra activităților operaționale în care aceasta poate depăși concurența”.

Pentru a merita efortul implementarii, excelența operațională trebuie să contribuie la dezvoltarea capacităților puternice în Strategie și Leadership – concentrată pe a face lucrurile potrivite, iar pe Execuție/Operational – să facă lucrurile bine.

Analiză de business

Cadrul analizei de business este o structură reală şi/sau conceptuală care include folosirea unui ansamblu de cunoștinţe, tehnici practice şi concepte demonstrate, cu scopul de a descoperi rapid, de a analiza critic şi de a capta cu precizie cerinţele de business

Detalii

Analiză și optimizare de proces

Prin implementarea unor îmbunătățiri de proces integrate, eficiente și flexibile clienții HIPOGENIQ Consulting se vor putea adapta rapid la schimbările pieței, vor putea reduce întârzierile și îmbunătăți satisfacția clienților.

Detalii

Analiză si interpretare de date

Părintele gândirii manageriale moderne – Peter Drucker spunea “If you can’t measure it, you can’t improve it”. Gândește-te la afacerea ta în termeni de cifre. De exemplu cifra de afaceri, numărul de clienți noi, numărul de reclamații, etc…

Detalii

Managementul schimbării

Abordarea HIPOGENIQ Consulting în 4 pași pentru a vă ajuta să atingeți eficiența și performanța operațională culminează cu implementarea schimbărilor în organizație. Aceste schimbări pot acoperi structura organizațională,

Detalii