De ce noi ?

Planificarea strategică

Singură certitudine a timpurilor noastre este incertitudinea. Secretul succesului stă în abilitatea dea fi adaptiv și cu o jumătate de pas înaintea celorlalți.

Asta presupune planificare strategică și împreună cu HIPOGENIQ Consulting putem analiza șiaplica tehnicile specifice pentru a ajunge să fiți mai pregătiți pentru frântura de viitor pe care ațiîntrevăzut-o. Procesul de planificare strategică este condiționat de existența unor influențe întrecele trei mari grupe de componente: activități, etape, rezultate. Activitățile analizate din punct devedere strategic pun bazele pentru stabilirea planurilor, programelor și a bugetelor, iar indicatoriiprin care se evidențiază performanțele firmei îmbracă forma scopurilor, obiectivelor și a tendințelorstrategice. Diferențele înregistrate între obiective și realizări determină uneori revizuirea bugetelorși a programelor inițiale. Pentru a fi posibilă crearea unei viziuni și a planului de dezvoltarestrategic, este critic să se stabiliească punctul de plecare(baseline-ul) și indicatorii deperformanță. Aceștia din urmă vor evolua în indicatori strategici și vor trasa linia directoare dedezvoltare a firmei.

COMPETENȚELE NOASTRE

HIPOGENIQ
Consulting oferă

Obiectivele strategice ale afacerii trebuie să fie factorii care orientează selectarea zonelor operaționale și a proceselor pe care organizația trebuie să le îmbunătățească și să le exceleze. La HIPOGENIQ Consulting, definim Excelența Operațională ca fiind: “Crearea unei poziții de avantaj competitiv pentru organizație pe piețele țintă, concentrându-se asupra activităților operaționale în care aceasta poate depăși concurența”.

Pentru a merita efortul implementarii, excelența operațională trebuie să contribuie la dezvoltarea capacităților puternice în Strategie și Leadership – concentrată pe a face lucrurile potrivite, iar pe Execuție/Operational – să facă lucrurile bine.

Analiză de business

Cadrul analizei de business este o structură reală şi/sau conceptuală care include folosirea unui ansamblu de cunoștinţe, tehnici practice şi concepte demonstrate, cu scopul de a descoperi rapid, de a analiza critic şi de a capta cu precizie cerinţele de business

Detalii

Analiză și optimizare de proces

Prin implementarea unor îmbunătățiri de proces integrate, eficiente și flexibile clienții HIPOGENIQ Consulting se vor putea adapta rapid la schimbările pieței, vor putea reduce întârzierile și îmbunătăți satisfacția clienților.

Detalii

Analiză si interpretare de date

Părintele gândirii manageriale moderne – Peter Drucker spunea “If you can’t measure it, you can’t improve it”. Gândește-te la afacerea ta în termeni de cifre. De exemplu cifra de afaceri, numărul de clienți noi, numărul de reclamații, etc…

Detalii

Managementul schimbării

Abordarea HIPOGENIQ Consulting în 4 pași pentru a vă ajuta să atingeți eficiența și performanța operațională culminează cu implementarea schimbărilor în organizație. Aceste schimbări pot acoperi structura organizațională,

Detalii